Chleb pszenny razowy z lnem

Chleb pszenny razowy z lnem

Chleb pszenny razowy z lnem

Przepis na : śniadanie

Kolejny pyszny bochen na zakwasie wylądował na moim stole, myślę że na Waszym też by się sprawdził. Dużo ziaren lnu na wierzchu i w środku, smakuje obłędnie i do tego wymiata z naszego organizmu wszystko co niedobre bo ma dużo błonnika, polecam. Na śniadanie będzie idealnym początkiem dnia. Pszenny chleb z ziarnami lnu na zakwasie. Składniki: 2 bochenki 26 x 12 foremki Zaczyn: 1 pełna łyżka zakwasu żytniego 100 g mąki żytniej razowej T 2000 100 g wody Chleb właściwy: cały zaczyn jw. 1 szklanka ziaren lnu + do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.