Przepis miałam zapisany od dawna..tylko, że nie zapisany skąd pochodzi..u mnie zrobiony w ekspresowym tempie..nie zdążyłam nawet polewy zrobić..i zjedzony także w ekspresowym tempie..Wg mnie można zmniejszyć ilość cukru lub miodu.. 350 g mąki 150 g cukru 200 g miodu 3 jajka 120 g miękkiego masła 2 łyżeczki proszku do pieczenia 1,5 łyżeczki przyprawy do piernika 10 g kakao orzechy, suszone śliwki, rodzynki Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, kakao i przyprawą do p... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...