Zupa jarzynowa z brukselką, fasolką szparagową i kalafiorem
Zupa jarzynowa z brukselką, fasolką szparagową i kalafiorem
Przepis na : obiad
Zupa jarzynowa z brukselką, fasolką szparagową i kalafioremSkładniki:
duża kość schabowa
2 małe cebule
1/4 główki młodej białej kapusty
300 g brukselki
300 g żółtej fasolki szparagowej
1/4 kalafiora
kilka ziaren ziela angielskiego
kilka ziarenek jałowca
3 listki laurowe
3 średnie marchewki
2 małe pietruszki
sól i pieprz
Przygotowanie:
Warzywa myjemy i osuszamy.
Obrane marchewki i pietruszki kroim... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Moja smaczna kuchnia
Autor
anetaklimecka
Mistrzyni kuchni 2010 w dwutygodniku "Przyjaciółka" blogerka kulinarna, miłośniczka wszystkiego co włoskie, a zwłaszcza jedzenia!
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasolka szparagowa, kalafiorem, fasolka, zupa jarzynowa, zupa, mięso, schabowe, kapustą, cebula, brukselka, warzywa, kalafior, marchewka, danie jednogarnkowe, obiad, gotowana marchewka, mięso na obiad
Inne przepisy z Moja smaczna kuchnia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję