Przepis na : obiad
W okresie jesienno - zimowym nie ma nic lepszego niż dania jednogarnkowe. Rozgrzewające, aromatyczne i proste w przygotowaniu. Zapiekanki, zupy, gulasze to doskonałe potrawy na obiady i kolacje, w dodatku ekonomiczne, bo można przygotować je na kilka dni lub zamrozić. Przygotowywane w jednym naczyniu, bez zbędnego bałaganu i sprzątania sprawiają, że gotowanie może być naprawdę przyjemne, zwłaszcza w okresie, kiedy dzień jest coraz krótszy. Z przyjemnością zapraszam do korzystania z inspiracji, któr... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Mistrzyni kuchni 2010 w dwutygodniku "Przyjaciółka" blogerka kulinarna, miłośniczka wszystkiego co włoskie, a zwłaszcza jedzenia!