KRUPNIK JĘCZMIENNY POLSKI - NA DRÓBKACH

13
  • KRUPNIK JĘCZMIENNY POLSKI - NA DRÓBKACH
  • KRUPNIK JĘCZMIENNY POLSKI - NA DRÓBKACH

    Przepis na : obiad

    Tradycyjny krupnik fot. Moja Książka Kucharska Tradycyjny krupnik jęczmienny na dróbkach.      Krupnik - pyszna polska zupa z kaszy jęczmiennej perłowej, z ziemniakami, marchewką i grzybami. Prawdziwy polski krupnik ugotowany na dróbkach, czyli szyjce i skrzydełkach kurczaka, zabielany śmietaną. Zamiast śmietany do krupniku można dodać serwatkę albo maślankę. Ciekawe i pyszne - warto wypróbować. Pyszny krupnik na żeberkach. Wyjątkowy smak będzie miał krupnik ugotowany na żeberkach lub innym mi... Czytaj dalej na blogu Moja Książka Kucharska


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Moja Książka Kucharska

    Dodaj komentarz