Kremowa zupa koperkowa. Na obierkach z serkiem topionym!
Kremowa zupa koperkowa. Na obierkach z serkiem topionym!
Przepis na : obiad
Oj dawno tak dobrej zupy nie jadłam. Zaczęłam zbierać obierki warzyw i mrozić porcjami na wywar. Dzisiaj debiut obierkowy, niezwykle aromatyczny! Dzięki dodaniu serka topionego, zupa staje się aksamitna i kremowa. Musisz spróbować! Składniki (4 talerze): duża garść obierek z warzyw (u mnie zielona część pora, obierki z marchewki, końcówki z pietruszki, gałązki koperku, skorupka z cebuli) 3 marchewki 2 łyżki oleju 1 litr wrzątku sól, pieprz 2 ziarenka ziela angielskiego 1 liść laurowy 100 g ryżu 100 g serka to... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Mój pomysł na
Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...
Dieta kapuściana
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Autor
Mój Pomysł na
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zupa, marchewka, ryż, piersi, indyk, pierś, kurczak, pierś kurczaka, obiad, pierś z kurczaka, krem, pierś z indyka, zupa krem, ryż z warzywami, pomysł na obiad, kurczak z ryżem, krem z pora, ryż z warzywami i kurczakiem, kurczak z warzywami
Inne przepisy z Mój pomysł na
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję