Dynia pieczona

Dynia pieczona

Dynia pieczona

Idealna do zup czy sosów. Ja zawsze piekę ze skórą który dużo prościej odchodzi po upieczeniu. Składniki: 1 dynia 2 łyżki oliwy lub oleju rzepakowego 1 łyżka soli Wykonanie: Dynie umyć i pokroić na ćwiartki,. Następnie obtoczyć w oliwie i posolić.  Piec około 30/40 minut w temperaturze 180 stopni. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mohiella

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję