Ciasto czekoladowe – bezglutenowe, keto
Ciasto czekoladowe – bezglutenowe, keto
Bezglutenowe, szybkie, wilgotne z kawałkami czekolady. Jeden kawałek ma tylko 130 kcal. Ciasto jest wilgotne dzięki zawartości skyru lub jogurtu greckiego. Mąkę migdałową można bez problemu zamienić na mąkę kokosową jeśli wolimy lub akurat taką mamy w domu. Składniki: 4 jajka 150g skyru lub jogurtu greckiego 30g kakao 60g gorzkiej czekolady 70g erytrolu 1 fiyeczka proszku do pieczenia Wykonanie: Jajka wymieszać z jogurtem lub skyrem a następnie dodać erytrol, proszek do pieczenia i mąkę. Całość wymiesz... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Mohiella
Autor
Mohiella
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, bezglutenowe, ciasto kokosowe, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasto z truskawkami
Inne przepisy z Mohiella
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję