Ciasto czekoladowe – bezglutenowe, keto

Ciasto czekoladowe  – bezglutenowe, keto

Ciasto czekoladowe – bezglutenowe, keto

Bezglutenowe, szybkie, wilgotne z kawałkami czekolady. Jeden kawałek ma tylko 130 kcal. Ciasto jest wilgotne dzięki zawartości skyru lub jogurtu greckiego. Mąkę migdałową można bez problemu zamienić na mąkę kokosową jeśli wolimy lub akurat taką mamy w domu. Składniki: 4 jajka 150g skyru lub jogurtu greckiego 30g kakao 60g gorzkiej czekolady 70g erytrolu 1 fiyeczka proszku do pieczenia Wykonanie: Jajka wymieszać z jogurtem lub skyrem a następnie dodać erytrol, proszek do pieczenia i mąkę. Całość wymiesz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mohiella

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.