Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

Szybka pasta z tuńczyka z puszki. Nadaje się do jedzenia na kanapkach lub zawijania w tortilli. Jeżeli lubimy bardziej wyrazisty smak to można dodać do niej drobno posiekaną cebulę lub szczypiorek. Składniki: 200g tuńczyka w oleju 1 mała puszka kukurydzy lub połowa dużej 1 czerwona papryka 1 łyżka majonezu 1 łyżka jogurtu naturalnego lub skyru 1 łyżeczka ostrej musztardy 1 łyżeczka sosu worcestershiere Pieprz,sól Wykonanie: Paprykę pokroić w drobną kostkę, następnie wymieszać z wszystkimi pozostałymi składnikami. P... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mohiella

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.