Pyszne drożdżowo-kruche pieczone pierogi z mięsem z rosołu, bez wyrastania
Pyszne drożdżowo-kruche pieczone pierogi z mięsem z rosołu, bez wyrastania
Koniec lenistwa. Czas wrócić do bloga i gotowania domowego. Dzisiaj zapraszam na pieczone pierogi z mięsem. Pierogi drożdżowo-kruche, z przepysznego ciasta, które mimo zawartości drożdży, nie musi wyrastać. Ładnie urośnie nam w czasie pieczenia. Pierogi zachowują doskonały smak przez kilka dni, o ile tyle pozwolicie im leżeć. U nas z czerwonym barszczem zniknęły błyskawicznie. Jako nadzienia do pierogów pieczonych, użyłam mięsa i warzyw z rosołu. Aby farsz był lżejszy, jak zwykle do farszu mięsnego, dodałam ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Mieszam w Garnku
Autor
mieszamWGarnku
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi, pierogi przepis, ciasto, kapustą, mięso, rosół, kapusta kiszona, pierogi z mięsem, ciasto na niedziele, udka , barszcz, wieprzowina, mięsa pieczone, zupa, paszteciki, barszcz czerwony, deser, dania obiadowe, desery, przetwory, wołowina, sosy, dania mięsne, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, ciasto kruche, przepisy na kruche ciasto, bez pieczenia, barszcz wigilijny, jajka z farszem
Inne przepisy z Mieszam w Garnku
Dodaj komentarz