Przepis na : śniadanie
Wpis pochodzi z www.mgotuje.pl Pierożki z ciasta francuskiego z wędliną, serem, oliwkami i papryką. Zrobiłam je na kolację z składników, które akurat miałam w lodówce. W szafce znalazł się również sos słodko – kwaśny, który podałam do pierożków. W ten sposób wyczarowałam w ciągu 30 minut świetną przekąskę, która sprawdzi się na kolację lub szybką przystawkę na spotkanie ze znajomymi czy rodziną. Post Pierożki na słono z ciasta f... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...Hej wszystkim, mam na imię Marta. Moją wielką pasją jest gotowanie, uwielbiam piec, dekorować, przyprawiać i kosztować. Mogę godzinami spędzać czas w kuchni oraz zagłębiać się w tajniki gotowania. A największą radość sprawia mi przyrządzanie potraw dla moich najbliższych.