Gołąbki bez zawijania

Gołąbki bez zawijania

Gołąbki bez zawijania

Przepis na : obiad

Wpis pochodzi z www.mgotuje.pl Gołąbki bez zawijania to szybsza wersja tradycyjnych gołąbków. Upieczone w piekarniku dodatkowo uproszczają nam ich przygotowanie. Danie jest syte i smaczne w sam raz dla wygłodniałej rodzinki Post Gołąbki bez zawijania pojawił się poraz pierwszy w Marta Gotuje . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marta Gotuje

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

MgotujeMgotuje

Hej wszystkim, mam na imię Marta. Moją wielką pasją jest gotowanie, uwielbiam piec, dekorować, przyprawiać i kosztować. Mogę godzinami spędzać czas w kuchni oraz zagłębiać się w tajniki gotowania. A największą radość sprawia mi przyrządzanie potraw dla moich najbliższych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, mięso, mielone, mięso na obiad, ryż, mięso mielone, obiad, dania obiadowe, zupa pomidorowa, indyk, sos pomidorowy, kapustą, kotlety, kotlet, sosy, kotlet z kapusty, kotlety mielone, dania bez mięsa

Inne przepisy z Marta Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.