Pstrąg w cieście solnym wg Magdy Gessler

Pstrąg w cieście solnym wg Magdy Gessler

Pstrąg w cieście solnym wg Magdy Gessler

Jak często jadacie ryby? My staramy się przynajmniej raz w tygodniu Tym razem może oklepany pstrąg, ale w innej, ciekawej odsłonie. Inspiracją dla mnie był przepis  p. Magda Gessler Pstrąg w cieście solnym SKŁADNIKI: 1 sprawiony pstrąg o wadze około 20 dag 2 gałązki pietruszki 1 cząstka cytryny 1 ząbek czosnku 1 szklanka mąki 1 szklanka soli woda brokuł śmietana czosnek migdały świderki ziemniaczane sól, pieprz Pstrąga opłukać i osuszyć papierem kuchennym (ważne). Do środka włożyć pietruszkę, kawałek ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MarciochaKucharzy

Autor

marciochakucharzymarciochakucharzy

Gotowanie sprawia mi ogromną przyjemność i frajdę. Uwielbiam eksperymentować i próbować nowych smaków. Pierogi to mój konik! Moim testerem i pomocnikiem jest mój mąż Wojcioszek. Na blogu będą prezentowane również jego wypieki- w tym jest o wiele lepszy ode mnie:D

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

świderki, pstrag, ciasto, jak zrobic pstrąga, ryby, ciekawe przepisy, ryba, brokuły, brokuł, sosy, ciasto z masa, ciasta z masa, sos czosnkowy, obiad, ryba w ciescie

Inne przepisy z MarciochaKucharzy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.