Włoskie Pierożki Agnolotti

Włoskie  Pierożki Agnolotti

Włoskie Pierożki Agnolotti

Pierożki podpatrzyłam oglądając amerykańska edycję Masterchefa. Sposób ich wykonania zaprezentowała w jednym z odcinków mama Joe Bastianicha. Jest to wspaniała alternatywa dla naszych tradycyjnych pierogów. Danie jest czasochłonne i wymaga sporo pracy ale naprawdę warto. Moim zdaniem przebiły nawet pierogi z kapustą i grzybami. Włoskie  Pierożki Agnolotti  Składniki: Ciasto: 300 g mąki 4 żółtka 1 jajko 4-5 łyżki wody (opcjonalnie) sól Farsz: 200 g wieprzowiny lub wołowi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mania Gotowania

Autor

anekbuanekbu

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

włoska, ciasto, sosy, pomidor, zupa pomidorowa, czosnek, mięso, sos pomidorowy, cebula, mąka, szpinak, pierogi przepis, pierogi, susz, jajko, suszone pomidory, do pracy, makaron, grzyby, mielone, makarony, duszone, szynka, tarta, karczek, kurczak, kulki w cieście, pierś kurczaka, siekane, mięso mielone

Inne przepisy z Mania Gotowania

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.