Risotto z groszkiem i szparagami oraz smażone na maśle przegrzebki

Risotto z groszkiem i szparagami oraz smażone na maśle przegrzebki

Risotto z groszkiem i szparagami oraz smażone na maśle przegrzebki

Chyba wszyscy odwiedzający mojego bloga wiedzą, że risotto to najbliższe mojemu sercu danie. Uwielbiam je przygotowywać a jeszcze bardziej lubię je jeść. Jakiś czas temu totalnie skradły moje serce również przegrzebki. To połączenie jest dla mnie idealne. Lepiej już być nie może. Składniki (na 2 porcje): Risotto z groszkiem mrożonym i szparagami zielonymi: 3/4 szklanki ryżu Arborio 1 lampka białego wina 500 ml bulionu drobiowego/ warzywnego lub wywaru na owocach morza 1 cebula 2 ząbki czosnku 50 gran start... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mango Papaja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.