PSTRĄG TĘCZOWY PIECZONY Z CYTRYNĄ I CZOSNKIEM

PSTRĄG TĘCZOWY PIECZONY Z CYTRYNĄ I CZOSNKIEM

PSTRĄG TĘCZOWY PIECZONY Z CYTRYNĄ I CZOSNKIEM

Przepis na : kolacja

  DETOKS CUKROWY – PROPOZYCJA Solidna rybka z pieczonymi warzywami na pewno przypadnie do gustu tym, którzy lubią delikatne mięso podbite smakiem cytryny i czosnku. Z dodatkiem pieczonych pomidorków koktajlowych to dobra propozycja na obiad lub kolację. Jeśli zostanie wam kawałek świetnie uzupełni lekką sałatkę czy pastę serową.   2 dobrej jakości pstrągi tęczowe 1... Czytaj dalej czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mam To Na Widelcu

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

mamtonawidelcumamtonawidelcu

MAM TO NA WIDELCU
FOOD & FEELING CZYLI PROSTO, ŁATWO, PRZYJEMNIE

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczenie, pstrag, kolacja, obiad, jak zrobic pstrąga, mięso, ryby, pasta, pasty, sałatka, lekkie sałatki, warzywa, sałatki, ryba, zupa, mięsa pieczone, sałatka na kolacje, sałatka do obiadu, mięso na obiad, zupa serowa

Inne przepisy z Mam To Na Widelcu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.