Pasta mięsna

Pasta mięsna

Pasta mięsna

Gotując rosół zawsze zostaje nam mięso. Można wykorzystać je na wiele sposobów do pierogów, galaretek czy klusek, albo  zrobić  pyszną pastę do chleba. Składniki: mięso z rosołu 1 gotowana marchewka 1/2 piertruszi 1/2 selera 1 ząbek czosnku koperek 2 łyżki jogurtu (majonezu) sól, pieprz   Wykonanie: Mięso z warzywami zmiksować na gładką masę. Czosnek obrać przecisnać przez praskę, a koperek drobno posiekać, połączyć z mięsem. Dodać jogurtu, doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Poda... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu magiczna kuchnia Kasi

Autor

Kasia ŁysyKasia Łysy

Magiczna kuchnia Kasi- blog kulinarny pełen domowych potraw i wypieków.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, kluski, jogurt, pierogi przepis, rosół, pierogi, pasty, pasta, pieczywo, marchewka, seler, majonez, galaretka, chleb, warzywa, pierogi z mięsem

Inne przepisy z magiczna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.