Pasta z wędzonej makreli z ogórkiem kiszonym.

Pasta z wędzonej makreli z ogórkiem kiszonym.

Pasta z wędzonej makreli z ogórkiem kiszonym.

Przepis na : kolacja

składniki: 300g. makreli wędzonej ( już obranej z ości i skóry) 1/2    cebuli (średniej wielkości) 2       średnie ogórki kiszone 1       pęczek koperku 2-3   łyżki majonezu 1      łyżka musztardy świeżo mielony pieprz Makrelę rozdrobnić, najlepiej rozetrzeć palcami, pozbędziemy się w ten sposób nawet najmniejszych ości które mogliśmy wcześniej przeoczyć. Ogórki obrać ze skórki, pokroić je w bardzo drobną kosteczkę, cebulkę też, tak sam... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lubię to gotuję

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.