Pyszne, kruche mięso wołowe w gęstym sosie - dzięki dużej ilości cebuli, lekko słodkawy przez marchewkę. Sycące pyszne danie obiadowe. Najlepiej podawać z kluskami śląskimi, kopytkami lub ziemniakami. Składniki: 1 kg mięsa wołowego, 6 dużych cebul, 3 duże marchewki (ok 300g), duża pietruszka, ziele angielskie, liść laurowy, sól, pieprz, łyżka oleju, 750 ml bulionu Przygotowanie: Mięso kroimy w kostkę ok 2 x 2 cm. Podsmażamy w garnku z grubym dnem (lub na patelni i przekładamy do garnka) przez 5 minut n... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...