Ryba z piekarnika w sosie śmietanowo-koperkowym z pieczarkami / Baked fish in Creamy Dill Mushroom Sauce

Ryba z piekarnika w sosie śmietanowo-koperkowym z pieczarkami / Baked fish in Creamy Dill Mushroom Sauce

Kliknij tu, by subskrybować Click here to subscribe Ryba z piekarnika w sosie śmietanowo - koperkowym z pieczarkami to bardzo szybki i prosty przepis do wykorzystania na Boże Narodzenie i nie tylko. Przygotowuje się ją błyskawicznie, dlatego to świetna, świąteczna potrawa dla tłumu gości. Jeśli spodziewacie się dużego grona, wystarczy tylko odpowiednio zwiększyć ilość składników - gwarantuję, że przy tej potrawie się nie napracujecie:) W przepisie wykorzystałam halibuta, ale możecie zastąpić go inną ulubion...

Czytaj dalej na blogu Lekcje w kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Autor

Lekcje w kuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, sosy, pieczarki, tarta, boże narodzenie, bułki, paszteciki, obiad, surówka, dorsz, łosoś, pstrag, ziemniaki, ryż, grzyby, świąteczne, pieczone ziemniaki, potrawy wigilijne, ziemniaki zapiekane, szybki obiad

Inne przepisy z Lekcje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.