Kliknij tu, by subskrybować Click here to subscribe Ryba z piekarnika w sosie śmietanowo - koperkowym z pieczarkami to bardzo szybki i prosty przepis do wykorzystania na Boże Narodzenie i nie tylko. Przygotowuje się ją błyskawicznie, dlatego to świetna, świąteczna potrawa dla tłumu gości. Jeśli spodziewacie się dużego grona, wystarczy tylko odpowiednio zwiększyć ilość składników - gwarantuję, że przy tej potrawie się nie napracujecie:) W przepisie wykorzystałam halibuta, ale możecie zastąpić go inną ulubion...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...