Lato to czas pomidorów! Zapraszam Was na pyszną sałatkę, która pasuje na każdą okazję. Co nam trzeba? na 1 talerz) 2 duże pomidory 1 avocado kilka (5-6) kuleczek mini mozzarelli mała cebula ( u mnie biała) kilka (5-6) różyczek brokuła kawałek kiełbasy fuet (około 3cm) łyżka pestek słonecznika łyżka pestek z dyni szczypta czarnuszki sól, pieprz czarny olej dyniowy Robimy! Pestki prażymy na suchej patelni Cebulę kroimy w wiórka, brokuł gotujemy chwilkę, by lekko zmiękł (5 minut) Avocado kroimy w kosteczkę, p... czytaj dalej...
Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat