Koreańskie bulgogi z tofu i brokułów

Koreańskie bulgogi z tofu i brokułów

Koreańskie bulgogi z tofu i brokułów

Koreańskie bulgogi to popularne koreańskie danie, które tradycyjnie jest niewegańskie. Ale w roślinnej wersji też można je robić Kiedyś podałam Wam przepis na bulgogi z boczniaków, a dzisiaj z tofu i brokuła. Oczywiście sekretem jest sos, który sprawia, ze całość smakuje wybornie. Bulgogi z tofu to idealne danie na obiad, kolację albo lunch do pracy. Polecam Składniki: 300 g twardego tofu naturalnego 1 duża cebula 1/2 niewielkiego brokuła sos: 3 łyżki sosu sojowego 2 ząbki czosnku 1 łyżka prażonych ziaren ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lamarida.pl

Warto przeczytać

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.