Krakersy z czosnkiem i szczypiorkiem (Cracker all'aglio e erba cipollina)

Krakersy z czosnkiem i szczypiorkiem (Cracker all'aglio e erba cipollina)

Krakersy z czosnkiem i szczypiorkiem (Cracker all'aglio e erba cipollina)

Co powiecie na domową wersją krakersów z czosnkiem i szczypiorkiem? Proste i szybkie w przygotowaniu bez zbędnych dodatków, jakie możemy znaleźć w gotowych krakersach dostępnych w sklepach. Krakersy najlepiej smakują w towarzystwie wszelkiego rodzaju past, dipów i sosów. Polecam Wam również wcześniejsze przepisy na  bezglutenowe krakersy gryczane z ziarnami  oraz  razowe krakersy z płatkami owsianymi i sezamem . Smacznego ! **** Cosa ne dite di una versione casalinga dei cracker con aglio e erb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu La grande e la piccola cuoca

Autor

La grande e la piccola cuocaLa grande e la piccola cuoca

Mam na imię Magda. Odkąd pamiętam, kuchnia zawsze była mi bliska. Jako mała dziewczynka uwielbiałam podglądać moją mamę i babcię w kuchni, których przepyszne dania znikały w mgnieniu oka. To one nauczyly mnie podstaw tradycyjnej, domowej kuchni.
Moja pasja kulinarna na dobre rozwinęła się po przeprowadzce do Włoch. To we Włoszech gotowanie pochłonęło mnie całkowicie.
W swojej kuchni stawiam na zdrowe, domowe posiłki oraz sezonowość produktów aby zawsze jeść to co najswieższe, najzdrowsze, pełne swoich własciwości. Uwielbiam kuchnię włoską, niezapominając o kuchni polskiej i tak często na naszym polsko-włoskim stole króluje jednocześnie polski bigos i talerz spaghetti.
Kiedyś gotowałam sama, teraz gotuję z moją kuchareczką, moją Córką. To Emma była moją inspiracją do stworzenia bloga, stąd jego nazwa "La grande e la piccola cuoca" w tłumaczeniu "Duża i mała kucharka".

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, dipy, bezglutenowe, sosy, płatki owsiane, pasta, przystawki, przekąski, ciasto ucierane , szybkie ciasto, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, szybkie ciasto bez pieczenia, bez pieczenia

Inne przepisy z La grande e la piccola cuoca

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.