Focaccia z masłem czosnkowym i rozmarynem (Focaccia all'aglio e rosmarino)

2
  • Focaccia z masłem czosnkowym i rozmarynem (Focaccia all'aglio e rosmarino)
  • Focaccia z masłem czosnkowym i rozmarynem (Focaccia all'aglio e rosmarino)

    Focaccia, włoski chlebek, idealny na piknik dla całej rodziny. Niesamowicie puszysta, delikatna w smaku, wprost rozpływająca się w ustach.  "Kropk ą  nad i" focacci jest masło z czosnkiem i rozmarynem,  które nadaje jej charakteru, intensywnego smaku oraz aromatu.   Smacznego! SKŁADNIKI Focaccia 500 g m ą ki typu 0 30 g oliwy extravergine d'oliva 12 g świeżych drożdży 280-320 ml letniej wody 1 łyżeczka miodu 1 łyżeczka rozmarynu drobno posiekanego 2 łyżeczki soli Dodatkowo 30 g ... Czytaj dalej na blogu La grande e la piccola cuoca


    Tematycznie do tego przepisu

    • Dieta 1000 kalorii
      Dieta 1000 kalorii

      Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

    Inne przepisy z La grande e la piccola cuoca

    Dodaj komentarz