Witam po majowym grillowaniu. Dziś chciałbym Was zachęcić do przygotowania lekkiej i bezglutenowej przystawki z pieczywa lnianego, mozzarelli i pomidorków koktajlowych. Samo zdrowie ma talerzu. Chyba się ze mną zgodzicie?Czas przygotowania: 5 min.Porcja dla 1 osobyKoszt przygotowania: 11,00 złSKŁADNIKI:3 kromki pieczywa lnianego (bezglutenowe) Habżyki1 plaster szynki parmeńskiej1/2 kulki mozzarelli4 pomidorki koktajlowerukolaoliwa truflowapieprzPRZYGOTOWANIE:Na pieczywie układamy pokrojoną w plastry mozzarellę. ... czytaj dalej...
Witaj w moim kulinarnym świecie. Gotowanie jest moją
pasją. Kulinarne inspiracje czerpię z własnego
eksperymentowania, podróży, podpatrywania najlepszych
oraz łączenia różnych smaków w nowe formy.