Leczo warzywne z cykorią i fenkułem (vegan)

Leczo warzywne z cykorią i fenkułem (vegan)

Leczo warzywne z cykorią i fenkułem (vegan)

Wiosna nareszcie zaczyna rozpieszczać nas ciepłymi promieniami słońca. Krajobraz zaczyna się zielenić i budzić do życia. To idealna okazja, aby zregenerować nasze organizmy porządną porcją warzyw. Dlatego dziś chciałbym Wam przedstawić moje warzywne leczo z cykorią i fenkułem w sosie pomidorowym. To lekkie i sycące danie, które polecam Wam na wiosenny lunch. Czas przygotowania: 45 min. Porcja dla 10 osób Koszt przygotowania: 20,00 zł SKŁADNIKI: 1 cukinia (600 g) 1 bakłażan (300 g) 1 papryka czerwona 1 papr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarnyJa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.