Przepis na : obiad
Zasmażana kapusta kiszona świetnie sprawdza się jako dodatek do mięs. Często podaje się ją do obiadów, ale również i kolacji. Nic więc dziwnego, że jest gościem na wielu przyjęciach. Kapusta może być podawana jako dodatek do surówki, można ją ugotować, lub usmażyć. Bardzo dużym zainteresowaniem cieszy się także przetwory z nią, w tym przede wszystkim kapusta kiszona, którą wielu uwielbia. Kiszona wersja sprawdza się później jako dodatek do wielu dań, jedną z propozycji jest oczywiście kapusta kiszona zasmażana. Przede... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...