Przepis na : śniadanie
Tosty z awokado i jajko po wiedeńsku to jedno z moich ulubionych śniadań. Przygotujemy je w kilka chwil, jest smaczne, zdrowe i bardzo pożywne. Poza tym awokado ma właściwości przeciwzapalne, obniża cholesterol, redukuje ciśnienie krwi i daje na długo poczucie sytości. Kluczem tego dania jest oczywiście jajko po wiedeńsku, pokażę Wam i podpowiem jak je odpowiednio przygotować. Prosty i szybki przepis na Pastę jajeczną z żółtym serem Składniki 2 jajka 1 kromka pieczywa tostowego 1/2 awokado sól pieprz szczypta p... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.
Czytaj dalej...