Tortille meksykańskie z mięsem mielonym, fasolą, kukurydzą, zapiekane z żółtym serem i podane z orzeźwiającą kolendrą to pyszne danie obiadowe. Jedna tortilla jest tak sycąca, że naje się nią jedna dorosła osoba. Tortille podajemy z salsą pomidorową, albo kwaśną śmietaną. Sprawdź przepis na: Grecka tortilla z sosem tzatziki Składniki na tortille 800g mięsa mielonego, najlepiej wołowego puszka kukurydzy 1 duża cebula puszka czerwonej fasoli 4 łyżki przyprawy meksykańskiej 1 łyżeczka oregano sól pieprz olej do smaż... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...