Pigwa do herbaty

Pigwa do herbaty

Pigwa do herbaty

Pigwa do herbaty dodawana codziennie do tego napoju zapewni Wam odpowiednią dawkę witaminy C, która poprawi Waszą odporność. Pigwa jest potocznie zwana „polską cytryną”. Oprócz tego, że pigwa wspomaga odporność, to też bardzo dobrze będzie wpływała na układ trawienny. Zanim zaczniemy przygotowywać pigwę w słoiku, warto poznać kilka sprawdzonych rad. im dłużej będziecie przechowywać pigwę w słoiku tym, będzie miała znacznie bardziej intensywny smak możecie również pigwę zastąpić pigwowcem. Mimo ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.