Jak przyrządzić pasztet belgijski?
Jak przyrządzić pasztet belgijski?
W deszczowy jesienny dzień przychodzi ochota na wyraziste smaki. Jednym z przysmaków, na które ma się chęć od czasu do czasu jest pasztet. W październikowej aurze, kiedy z drzew spadają orzechy, ciekawą propozycją może okazać się pasztet belgijski, który w tradycyjnej recepturze przygotowuje się głównie z wątróbek drobiowych z dodatkiem innych rodzajów mięs oraz laskowych orzechów. Składniki i przygotowanie Do przyrządzenia pasztetu będą potrzebne: 60 dag dość chudej wołowiny bez kości, 60-70 dag udźca indyk... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Autor
Grzes
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasztet, mięso, orzechy, grzyby, orzechy laskowe, wątróbka drobiowa, drobiowe, ogórki, indyk, mielone, ciekawe przepisy, pasztet wieprzowy, kurczak, marchewka, pieczywo, papryka, kasza, boczek, wołowina, mleko w proszku, kurczak z papryką , kurczak po meksykańsku, kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach, mielone z warzywami, ogórki kiszone, mięso mielone, dania na gorąco, mięsa pieczone, kurczak z warzywami
Inne przepisy z Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Dodaj komentarz