Jak przyrządzić pasztet belgijski?
Jak przyrządzić pasztet belgijski?
W deszczowy jesienny dzień przychodzi ochota na wyraziste smaki. Jednym z przysmaków, na które ma się chęć od czasu do czasu jest pasztet. W październikowej aurze, kiedy z drzew spadają orzechy, ciekawą propozycją może okazać się pasztet belgijski, który w tradycyjnej recepturze przygotowuje się głównie z wątróbek drobiowych z dodatkiem innych rodzajów mięs oraz laskowych orzechów. Składniki i przygotowanie Do przyrządzenia pasztetu będą potrzebne: 60 dag dość chudej wołowiny bez kości, 60-70 dag udźca indyk... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Autor
Grzes
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasztet, mięso, orzechy, grzyby, orzechy laskowe, wątróbka drobiowa, drobiowe, ogórki, indyk, mielone, ciekawe przepisy, pasztet wieprzowy, kurczak, mleko w proszku, marchewka, pieczywo, papryka, kasza, boczek, wołowina, kurczak z papryką , kurczak po meksykańsku, kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach, mielone z warzywami, ogórki kiszone, mięso mielone, dania na gorąco, mięsa pieczone, kurczak z warzywami
Inne przepisy z Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Dodaj komentarz