Tradycyjna pasta z makreli

Tradycyjna pasta z makreli

Tradycyjna pasta z makreli

Bardzo lubimy wędzoną makrelę. Najlepiej smakuje Nam taka tradycyjna i łatwa w wykonaniu pasta z makreli z jajkami i szczypiorkiem.  Tradycyjna pasta z makreli SKŁADNIKI: 1 mała makrela wędzona 2-3 jajka szczypiorek sól pieprz 2 łyżki majonezu   Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w drobną kostkę. Makrelę obieramy dokładnie z ości i przekładamy do miski. Do makreli dodajemy pokrojone jajka. Szczypiorek myjemy i drobno siekamy, po czym dodajemy do miski z rybą i jajkami. Dodajemy majonez... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Kulinarny Świat Konczi i Szpileczki

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.