Pasta kanapkowa z brokuła i fety

Pasta kanapkowa z brokuła i fety

Pasta kanapkowa z brokuła i fety

Przepis na : śniadanie

Dzisiaj kolejna propozycja na pastę kanapkową, tym razem z brokuła i fety. Smakuje zaskakująco dobrze - dosyć mdły brokuł przełamany zostaje słoną, intensywną fetą. Składniki: 1 ugotowany brokuł pół kostki sera feta łyżeczka majonezu pieprz Przygotowanie: Ostudzonego brokuła zblendowałam z pokruszoną fetą, wymieszałam z łyżeczką majonezu i doprawiłam pieprzem do smaku (pasty nie soliłam - feta jest wystarczająco słona). czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny Pamiętnik

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.