Rolada mięsna z kaszanką i fetą na zimno i ciepło.
Rolada mięsna z kaszanką i fetą na zimno i ciepło.
Meat roulade with black pudding and feta cheese cold and heat.
Składniki.
1 kg mięso z łopatki wieprzowej
30 dag kaszanka
10 dag feta grecka
2 jajka
1 bułka namoczona w mleku
3 cebule
1 łyżka śmietana 18%
1 ząbek czosnku
olej do smażenia
majeranek
pieprz
przyprawa Kucharek
Wykonanie.
Mięso zmielić, dodać 2 jajka, bułkę namoczoną w mleku i odciśniętą, śmietanę, pokrojone w kostkę i przesmażone 2 cebule, przyprawy.
Całość dobrze wyrobić i rozłożyć na folii do pieczenia, formu... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarny karnet Christophera
Autor
Christopher
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
feta, ser feta, roladki, pieczenie, cebula, czosnek, kurki, kurki, jajko, mięso, bułki, mielone, sos z kurek, sosy, greckie, mięso mielone, mięsa pieczone, sos do jajek, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego, sos mięsny, sos do mielonego
Inne przepisy z Kulinarny karnet Christophera
Dodaj komentarz