Marynowane krewetki na czarnej soczewicy z jogurtem koperkowym.

Marynowane krewetki na czarnej soczewicy z jogurtem koperkowym.

Marynowane krewetki na czarnej soczewicy z jogurtem koperkowym.

Marinated shrimp with black lentils. Składniki. 7 dużych krewetek 150g soczewicy czarnej 1 łyżeczka przyprawy Kucharek Marynata. 125ml oliwy z oliwek 80ml soku z cytryny 2 łyżki musztardy ziarnistej 2 łyżki miodu 2 łyżki koperku Sos jogurtowo koperkowy 150g jogurtu gęstego 2 łyżki koperku posiekanego 1/2 łyżki soku z cytryny 1 łyżka kaparów konserwowych 1 ząbek czosnku zmiażdżony Wykonanie. Obrać krewetki zostawiając ogonki i jeżeli chcemy głowy. Delikatnie naciąć grzbiet i usunąć ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny karnet Christophera

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.