Pasta buraczana z czerwoną fasolą (wegańska)

Pasta buraczana z czerwoną fasolą (wegańska)

Pasta buraczana z czerwoną fasolą (wegańska)

Przepis na : śniadanie

Pasta buraczana z czerwoną fasolą, to idealne smarowidło na kanapkę, dla tych, którzy nie jadają mięsa, albo dla tych, którzy akurat mają ochotę na coś lżejszego. W skład pasty wchodzi gotowany lub pieczony burak i czerwona fasola oraz świeży czosnek. Robi się ją w kilka minut, po prostu wystarczy zmiksować wszystkie składniki i gotowe! Kulinarne inspiracje Na blogu znajdziecie także inne przepisy na pasty: Ajvar (ajwar) bałkańska pasta warzywna Zielony hummus, pasta z bobu Pesto z kolendry Pasta z bobu z białym... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity

Warto przeczytać

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.