Indycze golonki w marynacie miodowo-musztardowej

Indycze golonki w marynacie miodowo-musztardowej

Indycze golonki w marynacie miodowo-musztardowej

Kolejny niedzielny obiad J  Dzisiaj wybrałam golonki indycze, które moczyły się przez całą noc w marynacie słodko – kwaśnej. Bardzo prosty przepis i plusem jest to, że przygotowujemy mięso dzień wcześniej i w niedziele wkładamy tylko do piekarnika. Do zrobienia mamy tylko dodatki. Ja zrobiłam surówkę z kapusty, ale zdecydowanie polecam podać na ciepło kiszoną kapustę. Wyśmienicie komponować się będzie z  tego typu golonkami. Wystarczy dodać do duszonej kapusty podduszoną na maśle cebulkę i suszone ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przemyslenia

Autor

kulinarne przemysleniakulinarne przemyslenia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

marynaty, golonka, kapustą, kapusta kiszona, mięso, surówka, kopytka, polewa, śliwka, puree, puree ziemniaczane, sosy, miód, obiad, surówka z kapusty, surówka z kiszonej kapusty, sos miodowo musztardowy, mięso duszone, mięso na obiad, surówka ze świeżej kapusty, mięsa pieczone

Inne przepisy z Kulinarne przemyslenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.