Składniki wątroba wieprzowa 1 kg cebula 4 duże mąka pszenna papryka słodka czerwona sól, pieprz pół łyżeczki cukru olej rzepakowy pół szklanki wody Wątrobę umyć, osuszyć papierowym ręcznkiem, pokroić na kawałki (im mniejsze, tym szybciej się usmażą). Doprawić czarnym pieprzem lub ziołowym. Otoczyć każdy kawałek w mące. Na patelni rozgrzać olej, smażyć wątrobę z obu […] The post Wątroba wieprzowa z cebulką w sosie własnym appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...