Szybka i pyszna tarta z łososiem wg Pascala . Składniki Ciasto francuskie 200g Jajko 4 duże jajka Śmietana 30% 100ml Pomidor 2 duże pomidory sparzone, zahartowane, bez skórek, bez gniazd, pokrojone w drobną kostkę Wędzony łosoś 150g Szczypiorek Ser mozzarella 125 g mozzarelli (1 opakowanie Mozzarelli Galbani) Masło do wysmarowania blaszki Mąka do posypania Liście […] The post Szybka tarta z łososiem, mozzarellą i pomidorami wg Pascala appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...ale kolorowo! pysznie to połączyłaś, mniam :) Uwielbiam takie dania ;)
Wygląda świetnie! Uwielbiam tarty i na pewno spróbuje :D
Właśnie skończyłam przyrządzać i się piecze :) Boje się tylko, że jajka ze śmietaną się nie zetną. Zobaczymy za 25 minut :)
Wyszła pysznie. Tylko dałam pomidorki koktajlowe, więc były w skórce i jakieś takie kwaśne. Następnym razem w ogóle nie dam pomidora :-) P.