Te kruche ciasteczkowe renifery z lentilkowym noskiem , skradną serca nie tylko dzieciaczków! ;-) Pomysł na te czerwononose renifery Rudolfy zaczerpnęłam od Doroty z MW i lekko zmodyfikowałam. Składniki Masło 90g, zimnego Cukier puder 100g Mąka 180g Jajko 1 duże Cytryna 1 łyżeczka soku z cytryny Sól szczypta Mleczna czekolada 50 g mlecznej czekolady roztopionej […] The post Świąteczne ciasteczka renifery appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...