
Przepis na : kolacja
Składniki Jajko 5 sztuk Pierś z kurczaka 2 średniej wielkości Bulion do ugotowania kurczaka Ogórek konserwowy 2-3 sztuki Musztarda 1 pełna łyżeczka Szczypiorek 1 pęczek Sól do smaku Pieprz do smaku Majonez 2-3 łyżki Wykonanie: Jajka ugotować na twardo. Obrane ze skorupek zetrzeć na tarce o średnich oczkach, zmiksować lub rozdrobnić widelcem. Kurczaka ugotować w […] The post Pasta jajeczna z kurczakiem. Pasta z kurczaka. appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...
Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Uwielbiam wszelakie smarowidła do chleba :) Pyszne !!! Pozdrawiam
Bardzo lubię takie pasty, ale jedyną jaką robiłam, to z makreli (uwielbiam!). Muszę się w końcu zmobilizować o spróbować zrobić inne :)
Ale rewelacja! Ja do tej pory robiłem same jajko ze szczypiorkiem, nie wpadłem na to aby dodać kurczaka! W ogóle fajny blog i ląduje w obserwowanych! :)
Zapraszam do siebiehttp://www.gotujebochce.blogspot.com
Zazwyczaj robię pasty jajeczne albo z rybą, koniecznie muszę spróbować z kurczakiem, dziękuję za przepis :)
brzmi bardzo smacznie. Uwielbiam pasty jajeczne,ale z dodatkiem mięska nigdy nie probowałam. Pozdrawiam:)
Dziękuję :) Przy przenoszeniu na nową domenę się majonez zgubił :D