Orzeźwiający dip z ogórkiem i miętą – w sam raz do potraw z grilla i smażonego mięska. Składniki Ogórek 1 świeży ogórek Gęsty jogurt 300ml Czosnek 2 ząbki Sól szczypta Mięta kilka listków świeżej mięty Wykonanie: Ogórek obrać ze skórki, pokroić w kostkę. Listki mięty posiekać drobno. Do miseczki wrzucić gęsty jogurt naturalny, pokrojonego ogórka, […] The post Ogórkowy dip appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...