Przepis na : obiad
Złociste mięsne kuleczki z orzeźwiającym dipem ogórkowym to dobry pomysł na kolację, czy też jako danie na imprezę. Wystarczy wbić w nie wykałaczki, a łatwiej będzie je zanurzać w sosie. Składniki Mięso wołowo-wieprzowe 500g Bułka tarta Olej Ogórek 1 świeży ogórek Gęsty jogurt 300ml Czosnek 2 ząbki Sól szczypta Mięta kilka listków świeżej mięty Wykonanie: […] The post Mięsne kulki z ogórkowym dipem appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...