Ciasto na pizzę II ( z mlekiem )

Ciasto na pizzę II ( z mlekiem )

Ciasto na pizzę II ( z mlekiem )

Post Ciasto na pizzę II ( z mlekiem ) pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Woda mineralna czy źródlana – którą wybrać?

W wielu dietach powtarza się, że powinno się pić co najmniej 2 litry wody dziennie i ograniczać napoje gazowane oraz alkohol.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
kudels, 23 maja 2013 14:43:42

bardzo lubie domową pizze :) a jeszcze więcej radości sprawia jej robienie :)

Justyna Bąk, 23 maja 2013 16:06:10

domowa pizza najlepsza:)

ewa phix, 23 maja 2013 18:57:06

Oj tak, domowa pizza najlepsza:) choć niestety nie jestem mistrzem w jej robieniu, ale siostra będzie zadowolona:D

favcook, 23 maja 2013 19:16:53

nie ma nic lepszego jak domowa pizza, na domowym spodzie!

Jakub Strutynski, 14 lipca 2013 17:34:58

Kocham pizze i tą domową i normalną,robiłem ją tak długo w domu aż do momentu gdyż dopracowałem własną recepture i smakuje identycznie jak z pizzeri.Jest tu parę błędów w tym przepisie,ale taki najbardziej dobitny to odnośnie soli,nie wlewa się rozczynu do mąki i nigdy nie dodaje bezpośrednio soli. Piekarnik musi być nagrzany conajmniej 20 minutprzed pieczeniem,na maksymalną temperature najlepiej zbliżoną do 300 stonpi.Jeżeli ktoś ma to warto włączyć termoobieg od dołu i góry.
Również gotuję gdyż kocham to ,uczyłem się nawet w Niemczech na kucharza,pracowałem w dwóch kuchniach jednak zrezygnowałem.Gotowanie w domu sprawia największa Eksperymentalizm smakami to coś wspaniałego,Fajne masz tu przepisy skorzystam z paru.Trzymaj tak dalej!!
Pozdrawiam

Anonymous, 22 listopada 2013 20:04:02

dziś wypróbuje ten przepis jestem ciekawa jak wyjdzie :)