Bagietkowe krążki z tuńczykiem idealnie sprawdzają się na karnawał i inne imprezy ;-) Składniki Bagietka 1 duża lub 2 małe Czerwona papryka pół Żółta papryka pół Czerwona cebula 1 mała Pasta z tuńczyka wg. przepisu z bloga Wykonanie: Przygotowujemy pastę jajeczną (przepis tutaj klik – pasta jajeczna z tuńczykiem ) Czerwoną i żółtą paprykę kroimy […] The post Bagietka nadziewana pastą z tuńczyka i papryką appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...ostatnio właśnie przypomniały mi się te bagietki – bardzo je lubię:)