Sernik na zimno z musem truskawkowym i bitą śmietaną

Sernik na zimno z musem truskawkowym i bitą śmietaną

Sernik na zimno z musem truskawkowym i bitą śmietaną

Sernik na zimno to idealne ciasto na lato! W upalne dni kawałek takiego ciasta to istne niebo w gębie! Sezon na truskawki właśnie się zaczął, więc to doskonały przepis na wykorzystanie truskawek. Ser twarogowy z musem truskawkowym i bitą śmietaną to idealne połączenie. Nie tylko smak tego ciasta jest zaskakujący, ale również jego wygląd. Dzięki zastosowaniu trzech różnego koloru mas i kremu ciasto prezentuje się bardzo efektownie. Sernik bez pieczenia jest bardzo szybki do zrobienia, także zabierajmy się za prze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarne odsłony pati

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

Patrycja TyminskaPatrycja Tyminska

Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciastka , galaretka, truskawki, truskawka, ciasto, sernik, mus truskawkowy, ciasta z kremami, ciasto z kremem, twaróg, polewa czekoladowa, ciasteczka, bez pieczenia, krem, ciasto z musem truskawkowym , ciasto na zimno, ciasto z truskawkami, serniki na zimno, sernik na zimno, sernik pieczony, sernik bez pieczenia, ciasta z masa, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, szybkie ciasto bez pieczenia, czekoladowe ciasteczka , szybkie ciasto, ciasto z truskawkami i galaretką, szybkie ciasto z truskawkami, ciasto z galaretka

Inne przepisy z kulinarne odsłony pati

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.