Lubicie cukierki,, Michałki"? Jeśli tak, to będziecie zachwyceni tym ciachem. Biszkopt czekoladowy, krem mascarpone z bitą śmietaną i Michałkami, przełamane kwaskowatym dżemem z czarnej porzeczki, a na wierzch ubita śmietana. Palce lizać! Składniki blaszka 25/35 : biszkopt: 7 dużych jajek, 1 szklanka cukru, 140 g mąki pszennej, 50 g kakao, krem michałkowy: 250 g czekoladowych cukierków michałków, 500 g mascarpone, 200 ml śmietanki 30%, 2 łyżki cukru pudru, 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej, r... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.