Ten przepis sprawdzi się doskonale, jeśli przygotowujecie odświętny obraz. Zrazy po myśliwsku to tradycyjna specjalność kuchni polskiej, która zawsze zachwyca smakiem. Przepis na zrazy po myśliwsku Około pół kilograma udźca wołowego , 2 cebule, 200 gramów boczku wędzonego, 2 ogórki kiszone, musztarda, duża garść grzybów suszonych – najlepsze będą prawdziwki, łyżka mąki pszennej, ziele angielskie, liście laurowe, sól, pieprz. Jak zrobić zrazy po myśliwsku? Mięso pokrój na około 1,5 cm plastry, rozbij ci...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...