Wątróbka smażona z kurkami i cebulką. PRZEPIS

Wątróbka smażona z kurkami i cebulką. PRZEPIS

Wątróbka smażona z kurkami i cebulką. PRZEPIS

Wątróbka w towarzystwie kurek staje się prawdziwie wybornym daniem. Sezon na te szlachetne grzyby właśnie się zaczyna, to więc najlepszy czas, aby wypróbować nasz przepis. Przepis na wątróbkę smażoną z kurkami i cebulką Składniki: 500 gramów wątróbki – tym razem wykorzystaliśmy z gęsi, ale może być też z kurczaka czy wieprzowa, 2 większe cebule, 200 gramów świeżych kurek, mąka pszenna do obtoczenia, olej, sól, pieprz. Jak zrobić wątróbkę smażoną z kurkami i cebulką? Oczyszczoną z błon wątróbkę oprósz s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.