Szparagi z okruchami na maśle. Do szczęścia naprawdę nie trzeba nic więcej! PRZEPIS

6
  • Szparagi z okruchami na maśle. Do szczęścia naprawdę nie trzeba nic więcej! PRZEPIS
  • Szparagi z okruchami na maśle. Do szczęścia naprawdę nie trzeba nic więcej! PRZEPIS

    Najprostszy, a zarazem jeden z najlepszych sposobów na podanie szparagów. Po prostu zrób je ze zrumienionymi na maśle okruchami. Palce lizać! Przepis na szparagi z okruchami Składniki: pęczek szparagów, dwie garści okruchów z chleba, ćwierć kostki masła, sól. Zrób tak: szparagi umyj i odetnij lub odłam zdrewniałe końcówki, następnie gotuj na patelni w niewielkiej ilości osolonej wody. Po około 5-8 minutach będą gotowe – nie można ich rozgotować, najlepsze są, gdy nadal leciutko chrupią – kliknij po... Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Kulinarna Polska

    Dodaj komentarz