Najprostszy, a zarazem jeden z najlepszych sposobów na podanie szparagów. Po prostu zrób je ze zrumienionymi na maśle okruchami. Palce lizać! Przepis na szparagi z okruchami Składniki: pęczek szparagów, dwie garści okruchów z chleba, ćwierć kostki masła, sól. Zrób tak: szparagi umyj i odetnij lub odłam zdrewniałe końcówki, następnie gotuj na patelni w niewielkiej ilości osolonej wody. Po około 5-8 minutach będą gotowe – nie można ich rozgotować, najlepsze są, gdy nadal leciutko chrupią – kliknij po... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...